YEMEK TATLI KURABİYE SALATA PASTA ÖRGÜ ELİŞİ HOBİ

hürriyet

3 Mayıs 2013 Cuma

FIRIN MÜCVER

MALZEMELER
-3 kabak
-2 yumurta
-3 yemek kaşığı(tepeleme) un
-1 çay kaşığı kabartma toau
-1 çay bardağı sıvıyağ
-3-4 dal yeşil soğan
-yarım demet dereotu
-biraz maydanoz
-tuz,karabiber,pul biber
-kaşar rendesi

HAZIRLANIŞI
  • Kabakların kabuklarını kazıdıktan sonra rendeyelim
  • soğanları ve dereotunu ince ince kıyalım.
  • yumurtaları çırpıp,kaşar hariç bütün malzemeyi karıştıralım
  • yağlanmış fırın kabına dökelim
  • rendelenmiş kaşar peynirini üzerine serpelim
  • 200 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirelim.
  •    isterseniz içine biraz peynir ekleyebilirsiniz.

    6 yorum:

    1. hiç fırında denemedim ama sayenizde öğrenmiş oldum. ellerinize sağlık

      YanıtlaSil
    2. canım harika görünüyor.Ellerine sağlık.Bende hep fırında yapıyorum daha hafif oluyor.

      YanıtlaSil
    3. Evet kızartmadan daha hafif oluyor.

      YanıtlaSil
    4. en güzel günler sizlerin olsun.fırında denememiştim.ellerinize sağlık.yapanlara afiyet olsun

      YanıtlaSil