MALZEMELER
-3 kabak
-2 yumurta
-3 yemek kaşığı(tepeleme) un
-1 çay kaşığı kabartma toau
-1 çay bardağı sıvıyağ
-3-4 dal yeşil soğan
-yarım demet dereotu
-biraz maydanoz
-tuz,karabiber,pul biber
-kaşar rendesi
HAZIRLANIŞI
Kabakların kabuklarını kazıdıktan sonra rendeyelim
soğanları ve dereotunu ince ince kıyalım.
yumurtaları çırpıp,kaşar hariç bütün malzemeyi karıştıralım
yağlanmış fırın kabına dökelim
rendelenmiş kaşar peynirini üzerine serpelim
200 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirelim.
isterseniz içine biraz peynir ekleyebilirsiniz.
-3 kabak
-2 yumurta
-3 yemek kaşığı(tepeleme) un
-1 çay kaşığı kabartma toau
-1 çay bardağı sıvıyağ
-3-4 dal yeşil soğan
-yarım demet dereotu
-biraz maydanoz
-tuz,karabiber,pul biber
-kaşar rendesi
HAZIRLANIŞI
hiç fırında denemedim ama sayenizde öğrenmiş oldum. ellerinize sağlık
YanıtlaSilteşekkür ederim
YanıtlaSilcanım harika görünüyor.Ellerine sağlık.Bende hep fırında yapıyorum daha hafif oluyor.
YanıtlaSilEvet kızartmadan daha hafif oluyor.
YanıtlaSilen güzel günler sizlerin olsun.fırında denememiştim.ellerinize sağlık.yapanlara afiyet olsun
YanıtlaSilteşekkür ederim,deneyin bence.
Sil