Evet artık sonbahardayız,havalar serinlemeye başlayınca balık zamanıda geldi demektir,
bizdede bugün çupra vardı,hazırlaması kolay ve çok lezzetli bir balık denemenizi tavsiye ederim.
MALZEMELER
-4 adet çupra
-2 adet kuru soğan
-tuz
-karabiber,kekik
-2 yemek kaşığı sıvıyağ
-4 adet defne yaprağı
-1adet limon
HAZIRLANIŞI
Temizlenmiş balıkları iyice yıkayıp süzdükten sonra fırın tepsisine yağlı kağıt serip balıkları üzerine dizin.Balıkların içlerine tuz serpin, kabuğu soyulmuş limonları dörde bölerek her balığın içine bir parça koyun,karabiber serpin,defne yapraklarınıda yerleştirip içlerine biraz sıvıyağ gezdirin.Soğanları soyup dörde bölün tepsiye soğanlarıda yerleştirin,200 derecede ısınmış fırında pişirin.
AFİYET OLSUN...
Ellerinize sağlık nefis görünüyor. Yeni header çok güzel güle güle kullanın...:))
YanıtlaSilSevgiler,
Çok teşekkür ederim :)
SilÇok severim Çipurayı. Ellerine sağlık canım :)
YanıtlaSilTeşekkür ederim Gülaycım.
Silellerine sağlık çok güzel olmuş bende balık hakkımı palamuttan yana kullandım fırsat bulursam yayınlayacağım
YanıtlaSilSizinde ellerinize sağlık,palamutu bende çok severim.
Silkokusu buraya kadar geldi, eline sağlık.
YanıtlaSilTeşekkür ederim.
Sil