YEMEK TATLI KURABİYE SALATA PASTA ÖRGÜ ELİŞİ HOBİ

hürriyet

8 Aralık 2013 Pazar

FIRINDA PALAMUT





MALZEMELER

*4 adet palamut
*2 yemek kaşığı zeytinyağı
*4 adet küçük defne yaprağı
*1 tatlı kaşığı kekik
*1 tatlı kaşığı karabiber
*tuz

HAZIRLANIŞI
Balıkları yıkayın süzülünce,yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin,
balıkların içlerine tuz,karabiber,kekik serpin,birer tane defne yaprağı yerleştirin,
üzerlerine zeytinyağı gezdirin,
isterseniz soğan ve patates dilimleyin tepsiye dizin ,soğan balıkla pişince çok lezzetli oluyor,ben her balık pişirdiğimde soğanda dilimleyip tepsiye diziyorum.



                AFİYET OLSUN...
 

2 yorum:

  1. tam mevsimi. şimdi yemicez de ne zaman yiyeceğiz dimi :)
    ellerine sağlık...

    YanıtlaSil