YEMEK TATLI KURABİYE SALATA PASTA ÖRGÜ ELİŞİ HOBİ

hürriyet

29 Haziran 2013 Cumartesi

SERGİMİZDEN FOTOĞRAFLAR

                                                          Rölyefler optimum avm deki başka bir sergiden iki hafta önce çektim ,unutmuşum  şimdi yayınlıyorum.








Bunlarda bizim sergimizden, Yasemin Hocamın öğrencilerinin(içlerinde bende varım:))  )yağlıboya çalışmaları,fotolar çok net çıkmadı ışıktan idare edin artık :)

 









 





 











 






Çini sınıfınıngüzel işleri,






Kurdele nakışıları,





Meral Hocanın sınıfının iğne oyaları,bunlara bayıldım seneye kısmet olursa bende iğne oyası kursuna gidicem,













 

 
 hepsi çok güzelleritüm hocalarımızın ve arkadaşlarımızın ellerine sağlık,yarın yine gidicem sergiye bu kez makinayı götürüp çekicem diğer elişlerini inşallah.
 

24 Haziran 2013 Pazartesi

BİR TABLO DAHA :))

  

  İyi akşamlar hepinize,
buda benim yaptığım tablo,renkleri çok canlı oldu ama burda belli olmadı,
yarın sergimizin açılışı var diğerlerinin fotolarını çekip ekliycem inşallah,
kursta çok güzel çalışmalar var,onlardanda foto çekip eklerim.

BU ARALAR BEN


23 Haziran 2013 Pazar

İŞKEMBE ÇORBASI




MALZEMELER

-1kg. işkembe
-10 bardak su
-tuz

TERBİYESİ İÇİN

-1/2 su bardağı yoğurt
-1 yumurta sarısı
-2 kaşık un

-sirke
-5-6 diş sarımsak


ÜZERİ İÇİN
2-3 yemek kaşığı sıvı yağ
kırmızı toz veya pul biber



HAZIRLANIŞI
Marketten aldığımız temizlenmiş işkembeyi iyice yıkıyoruz.
Su ve tuz ile haşlıyoruz,
işkembe pişince tencereden alıp,soğuyunca küçük küçük parçalar halinde kesin,
ve tekrar tencereye atın ,terbiye malzemelerini çırpıp yavaş yavaş kaynayan işkembenin içine ekleyin,
1-2 taşım kaynasın ocağı kapatın,sarımsakları ezip çorbaya ekleyin.
Küçük bir tavada sıvıyağ ve kırmızı biberi kızdırıp çorbanın üzerine gezdirin,servis ederken sirke ekleyin.

       AFİYET OLSUN...

BERAT KANDİLİMİZ KUTLU OLSUN.