Dün kış için salamura yaprak yaptım.Tabi kalan yapraklarıda sardım,birazını güveçte kısık ateşte pişirdim.4 poşette dondurucuya attım.Boynum koptu tabikide hala ağrıyo,fıtıkmı var nedir korkumdan doktora gitmiyorum şimdilik.
Bizimkiler sarmayı zeytiyağlı seviyorlar ama içine kuşüzümü,fıstık koyuncada yemiyorlar.Bizimki bol soğanlı içi pirinç bulgur karışık zeytiyağında kavrulmuş ve baharatlarla tatlandırılmış sarma oluyor yani.Güveçte ilk defa yaptım çok güzel oldu,tavsiye ederim.
bende isterimmmm)))) sarma en cok sevdigim yemektir.ellerine saglik canim benim cok güzel görünüyor.boynunu ihmal etme ,gecmis olsun arkadasim..
YanıtlaSilkeşke yakın olsaydın canım,hemen sanada yapardım.Gerçi sen daha güzelini yapıyorsundur eminim.Türkiyeye gelirsen beklerim mutlaka.Geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkürler.
YanıtlaSilkesinlikle deneyeceğim bayılırım sarmaya
YanıtlaSilSitenizde gezinirken çok güzel paylaşımlar gördük Buzboru olarak başarılarınızın devamını diler.
YanıtlaSil