Evet artık sonbahardayız,havalar serinlemeye başlayınca balık zamanıda geldi demektir,
bizdede bugün çupra vardı,hazırlaması kolay ve çok lezzetli bir balık denemenizi tavsiye ederim.
MALZEMELER
-4 adet çupra
-2 adet kuru soğan
-tuz
-karabiber,kekik
-2 yemek kaşığı sıvıyağ
-4 adet defne yaprağı
-1adet limon
HAZIRLANIŞI
Temizlenmiş balıkları iyice yıkayıp süzdükten sonra fırın tepsisine yağlı kağıt serip balıkları üzerine dizin.Balıkların içlerine tuz serpin, kabuğu soyulmuş limonları dörde bölerek her balığın içine bir parça koyun,karabiber serpin,defne yapraklarınıda yerleştirip içlerine biraz sıvıyağ gezdirin.Soğanları soyup dörde bölün tepsiye soğanlarıda yerleştirin,200 derecede ısınmış fırında pişirin.
AFİYET OLSUN...