YEMEK TATLI KURABİYE SALATA PASTA ÖRGÜ ELİŞİ HOBİ

hürriyet

29 Temmuz 2012 Pazar

ODA SPREYİDE PEÇETELENDİ:)))


 Oda spreyinie peçeteledim :)))ne var canım Cemil İpekçi bunları dizayn edip desenli üretmişti,bende önceden almıştım  şimdi desenli diye yenisinimi alayı boş yere.Peçeteleri kestim dekupaj tukalıyla yapıştırdım,üzerinide tutkalladım buda benim kendi dizaynım oldu.Birde değişik kullanılabilir peçetelerden bulsam iyi olacak hep aynı desen olmuyor.Kuşlu peçetelerim var ama çok büyük kuşlar herşeye olmuyor,bu minik güller heryere oluyor.Çok sevdim ben bunları.  Hoşçakalın...

18 Temmuz 2012 Çarşamba

SABUNLARIDA PEÇETELEDİM



Elime geçeni peçetelemek istiyorum evdekiler saçmalama deyip oturtuyorlar beni:)))
Minik sabunlarıda peçeteledim,sepetime koydum.Yeni sabun alıp onlarıda peçeteliycem inşallah.Cihan abladan ilham alıyorum:))

13 Temmuz 2012 Cuma

KEÇE KUŞLARIM






Kuşları keçeden kestim,kuyruklarınada tül diktim kurdelaya kuşları silikonla yapıştırdım aralarada boncuk geçirdim duvarıma astım,süzülüp duruyorlar duvarda:))

11 Temmuz 2012 Çarşamba

BEZ PASTA YAPTIM

 Komşumun torunu oldu,cuma günü mevlüt okutacak bende değişiklik olsun diye bez pasta  yaptım.İlk defa denedim,foto çekmeyi pek beceremiyorum anca bu kadar çekebildim. ilk denemeye göre güzel oldu üzerine birde balon ekledim sonradan daha hoş durdu.
 Pastaya 24 adet hazır bez gitti,iki kat yaptım.Bezleri rulo yapıp ince  lastik toka geçirdim.Bitmiş kağıt havlu rulosunu ortaya koyup bezleri tek tek etrafına dizdim.
 İkinci katıda aynı şekilde yaptım.
 Altına yine strafor kestim,üzerine mavi kumaş kesip silikonla yapıştırdım.
 Kenarlarınada kurdela geçirdim.Bezlerin iki katınada kurdela geçirip fiyonk yaptım.Tülü ortada toplayıp kurdelayla bağladım biraz da süs oldu bitti.

Bu badide çok hoşuma gitti onuda pastanın üzerine tutturdum.




1 Temmuz 2012 Pazar

BENDE MUMLARIMI SÜSLEDİM

 Dün ikea dan aldığım mumları eve gelir gelmez süsledim,sabredemedim napıyım.
 Kuşlu peçetelerden almıştım,kuşlar mumlara büyük geldi.Ama aralardaki çiçeklerde hoştu,bende onları kestim mumların  ikisine dekopaj tutkalıyla yapıştırdım,üzerlerinede tutkal sürüp kuruttum ben çok beğendim.İlk defa dekopaj denedim .Bence oldu,tabi küçük işler bunlar.Daha büyükleri denemeye cesaretim yok.
 Alttakileride başka bir peçeteden kestiğim çiçklerle süsledim.Bence güzel oldular:))
 Keşke mumlardan daha fazla alsaydım.Neyse denemiş oldum,yine alıp yaparım.
 Saksıda ikeadan ,benim çiçekler biraz büyük geldi,aslında kısalttım biraz ama yinede büyük oldular olsun şimdilik idare eder.Çiçeklerin vazosu kırılmıştı ortada kaldılar yazık,onlara yeni bir vazo bulana kadar dursunlar bu saksıda.